A Metro 2033-ban nem lett volna egyszerűbb bezárni a nyitott hermetikus kaput a Botanichesky Sad-on, semmint végigbóklászni a metrón a Szmercs rakétákhoz?
Figyelt kérdés
Ugye Artyom bevallja az elején,hogy kiskorában ő nyitotta ki,majd hagyta nyitva a kaput,ahonnan a "feketék" lementek a metróba.
Ha még nem is közvetlen utána,de később nem lett volna logikus szólni Szuhojnak hogy héé,ott van az a kapu nyitva,el kéne sétálni és be kéne csukni?
Illetve amikor Hunter megtudta a sztorit,ő miért nem ment el becsukni?
Nagyon szeretem a Metro könyvek világát,de valahogy ez számomra elég megmagyarázhatatlan,mert konkrétan lelövi a történet értelmét.
Számomra a 2033 abszolút arról szól,hogy a hermetikusan lezárt vonalszakaszok jelentik a túlélést,ezek után pedig elég furcsa ez a hozzáállás,hogy a srác felnőtt tök nyugodtan azzal a tudattal,hogy a szomszédos állomáson nyitva a kapu.
2019. márc. 13. 23:29
1/3 anonim válasza:
Olyan szempontból furcsa hogy ott megy be a sugárzás folyamatosan az alagutakba, de ahogy te is írod erről eleinte csak Artyom tudott, később meg valószínűleg azért nem mehettek oda bezárni mert addigra ellepték a Feketék az állomást.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem is meg nem is,de azért köszi :D
2019. márc. 14. 13:00
3/3 anonim válasza:
Ezt én sem értettem, később simán visszamehetett volna idősebbként, hogy bezárják, s akkor nem is tudták volna meg az emberek. Mind a négyen tudták, mekkora bajt csináltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!