Van egy könyv ötletem de szerintem simán bekattanhatnak tőle a gyengébb jellemű nyitott emberek, írjam meg?
Ha tényleg jó a' kiadókat keressed a pdf-en nincs szerzői jog vaki más címen eladja és jól learatja a' babérokat !
Írd meg és a' kiadóhoz menj életed végéig megélhetsz belőlle !
.
"simán bekattanhatnak tőle a gyengèbb jellemű nyitott emberek"
"rettenetesen gonosznak tartom ezt a könyvet"
"Olyanra írtam ami "belemászik" a fejekbe"
Először is írd meg azt a könyvet, de legalábbis egy részletet mutass, hogy meggyőződhessünk arról, van-e benne valami. Ne azt a részletet tedd fel, amitől elmegy az ember esze és száraz bejglivel kezdi el mészárolni a szomszédságot, csak egy olyat, amiből láthatjuk, milyen a stílusod. Naponta jópár "olvasd el a könyvem/milyen a blogom"-tipusú kérdés kerül fel ide, a legnagyobb részük olyan, mint amilyennek az ember előre gondolná. Tucat. Felkeltetted az érdeklődésemet, de lehet, hogy ezzel rosszul jártál, mert most már várok valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!