Stephenie Meyer megmagyarázza valahogy, hogy Edward miért nem támadj meg Bellát amikor menstruál?
Ez azért könnyű:
1.A vámpírjaink már egy ideje ezt gyakorolják
2.Ha betétet használ az felszívja kivéve ugybár ha nincs bent túlsokáig..ha tampont (már bocs az ilyen intim dologokért)ugyebár az nemigazán hagyjael a testét...
3.Nem hiszem hogy a vámpírok annyira kívánják a poshadt vért... :)
Leah
hát ez egy ugyanolyan kérdés mint h: edward h tudott le feküdni bellával? elvégre is h tud neki felállni??
hát..vannak itt még rejtélyes ügyek :D
van paródiakönyv?
meg tudnátok mondani h honnan tölthetem le?:D
Megmagyarázta, egy interjúban.
A menstruációs vér úgymond "halott vér", mert nem tiszta vér, hanem más anyagok is vannak benne.
És azt is mondta, hogy Edward túlságosan úriember, hogy ilyesmit megemlítsen - és nem akarná kínos helyzetbe hozni. Jaspert pedig nem kísérti meg jobban, mintha nem menstruálna.
Előttem szóló ezt egyben nehéz és könnyű is megmagyarázni:
Azt tudni kell hogy a vámpír méreg egfajta örökítő anyag.A férfi vámpíroknak az a testrésze képes a méreg miatt képes megmerevedni(bocsi az intim dolgokért).Itt jönn a kérdés hogy a "dolog" után Bella miért nem változik át?Hát ezt én sem tudom megmagyarázni teljesen csak azzal,hogy az örökítőanyag ez esetben a méreg,Bella petesejtjét termékenyíti meg,aztán a petesejt ketté majd tizenhhat felé osztódik aztán néhánynap múva ezek elérik a méhet meg minden...
Hát úgy nagyjából ennyi elég nehéz elmagyarázni,de Meyer erre is adott magyarázatot,ahogy minden másra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!