Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Stephenie Meyer megmagyarázza...

Stephenie Meyer megmagyarázza valahogy, hogy Edward miért nem támadj meg Bellát amikor menstruál?

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán senkit.Szóval nekem úgy tűnik az írónő konkrétan kihagyja ezt az egész témát.Mit gondoltok?
2010. júl. 1. 18:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ez azért könnyű:

1.A vámpírjaink már egy ideje ezt gyakorolják

2.Ha betétet használ az felszívja kivéve ugybár ha nincs bent túlsokáig..ha tampont (már bocs az ilyen intim dologokért)ugyebár az nemigazán hagyjael a testét...

3.Nem hiszem hogy a vámpírok annyira kívánják a poshadt vért... :)

Leah

2010. júl. 4. 20:47
 12/22 anonim ***** válasza:

hát ez egy ugyanolyan kérdés mint h: edward h tudott le feküdni bellával? elvégre is h tud neki felállni??

hát..vannak itt még rejtélyes ügyek :D

2010. júl. 5. 19:50
 13/22 anonim ***** válasza:
a paródiakönyvben benne van....XD jót röhögtem azon a részen...:D
2010. júl. 6. 16:34
 14/22 anonim ***** válasza:
A méreg miatt áll fel neki a micsodája...
2010. júl. 6. 19:40
 15/22 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval: a menstruációs vér nem tiszta vér, mint az, ami az ereinkben folyik!
2010. júl. 7. 18:02
 16/22 anonim ***** válasza:

van paródiakönyv?

meg tudnátok mondani h honnan tölthetem le?:D

2010. júl. 7. 20:37
 17/22 anonim ***** válasza:

Megmagyarázta, egy interjúban.

A menstruációs vér úgymond "halott vér", mert nem tiszta vér, hanem más anyagok is vannak benne.

És azt is mondta, hogy Edward túlságosan úriember, hogy ilyesmit megemlítsen - és nem akarná kínos helyzetbe hozni. Jaspert pedig nem kísérti meg jobban, mintha nem menstruálna.

2010. júl. 11. 00:48
 18/22 anonim ***** válasza:
Én is elgondolkodtam valamin: Hogyan tud megfoganni Renesmee,ha Edward vámpír és nincs spermája? (bocsi,hogy intim ,de tényleg eszembe jutott)
2010. aug. 8. 22:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Előttem szóló ezt egyben nehéz és könnyű is megmagyarázni:

Azt tudni kell hogy a vámpír méreg egfajta örökítő anyag.A férfi vámpíroknak az a testrésze képes a méreg miatt képes megmerevedni(bocsi az intim dolgokért).Itt jönn a kérdés hogy a "dolog" után Bella miért nem változik át?Hát ezt én sem tudom megmagyarázni teljesen csak azzal,hogy az örökítőanyag ez esetben a méreg,Bella petesejtjét termékenyíti meg,aztán a petesejt ketté majd tizenhhat felé osztódik aztán néhánynap múva ezek elérik a méhet meg minden...

Hát úgy nagyjából ennyi elég nehéz elmagyarázni,de Meyer erre is adott magyarázatot,ahogy minden másra :)

2010. aug. 16. 18:18
 20/22 anonim ***** válasza:
Utolsó: Köszi!Így,már értem.:)
2010. aug. 16. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!