Miért lettek most annyira menők a "vámpíros" könyvek?
én is behányok a twilightől, meg az ilyen szaroktól. most egy film vagy legyen romantikus, vagy vérfagyasztó... ez a divatmostanság, a vámpiros sztájl...maajd elmúúlik:D
amugy darren shant imádom, a démonvilág kötetét olvassátok el :P
Épp volt nem rég a tvben is egy ilyen müsor amiben ezt a kérdést felvetették és a válasz tömören:
Azért lettek felkapottak a vámpíros könyvek mert a mai rohanó világunkban nincs időnk a romantikára/nem kapjuk meg a romantikát.És a nők szivesen vesznek bele az ilyen könyvekbe melyekben meglelik azt.És az h ezek vámpíros könyvek, a fantáziánkat is izgatják a természetfelettiségük, elérhetetlenségük miatt.
18/L
Vámpíros könyvek már elég rég óta vannak. Bram Stroker Drakula története 150 éves, Anne Rice 1976-ban írta meg az Interjú a vámpírralt.
Én kb. 10 évvel ezelőtt kezdtem el vámpíros könyveket olvasni. Kezdve a fent említett klasszikusokkal. Akkor még mindenki különcnek nézett és fintorgottt, amikor meglátta, hogy milyen könyv van a kezemben.
Rajongásom a vámpírok iránt azóta sem csökkent. Bár megválogatom, hogy a kínálatból melyiket olvasom el.
Hogy mi tetszik a vámpíros történetekben? Misztikus, borzongató és más, mint a többi regény (nem minden vámpíros regényt kell ide érteni).
Két dolgot köszönhetek ennek a divatnak: már nem néznek különcnek és nem kell több évet várni a következő vámpíros regényre, mert van miből válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!