Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Próbálkoztál már az írással?...

Próbálkoztál már az írással? Sikerült befejezni? Mi a sztori, és a címe? Kiadatod?

Figyelt kérdés
Bocs a sok kérdés miatt, csak kíváncsi vagyok.:)
2010. júl. 1. 14:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, próbálkoztam.:D Igen, sikerült befejezni.:D:D A sztori amolyan "zombis-szellemes-szörnyes". A címe: A Holtak lelke. És még nem tudom, kiadatom-e.
2010. júl. 1. 18:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Láttam a kérdésed... Ja, és ha kiadatod, majd megveszem.:D
2010. júl. 1. 19:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Óóó:D:D Hát, előre is köszönöm. (Még ha nem is lesz belőle semmi, akkor is.)
2010. júl. 1. 21:50
 4/13 anonim ***** válasza:
Elkezdtem egy vámpíros történetet írni de még nem értem a végére, mert még csak a felénél tartok. Kiadatni meg sem próbálom, mert úgy sem tetszene senkinek, csak a barátaimnak meg a haverjaimnak fogom megmutatni, majd ha készen lesz, mert nekik biztos tetszik majd.
2010. júl. 2. 12:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Elkezdtem írni, a téma az első szerelem egy olyan lány számára, aki mindaddig azt hitte, kőből van a szíve, és nem képes szeretni. De aztán megtalálja a szerelmet és el végül is veszíti azt...

Igazából ez az én történetem. Azért írom le, hogy soha ne felejtsem el. Megváltoztatta az életem, és mostmár tudom, hogy ki vagyok, és mit akarok az élettől.

Nem akarom kiadatni, túl személyes. De tervezem, hogy odaadom az érintettnek, hogy ő is lássa, hogy én hogyan éltem meg az egészet...

2010. júl. 2. 20:11
 6/13 A kérdező kommentje:

:)

3. Ne hidd azt, hogy senkinek se tetszik. Sose tudhatod.:)

4. Szép lehet...:) Gratulálok. A fiú biztosan boldog.:)

2010. júl. 2. 20:34
 7/13 anonim válasza:
100%
Az én könyvem címe:Véres szerelem és nagyon szeretném kiadni.Arról szól,hogy egy fiú a rossz családi környezete miatt nevelőotthonba kerül, ahol teljesen istenhívő apácák vigyáznak rá nagy szigorba, ám , de mégis a rossz fiúk bántalmazzák, kikerül az utcára és szép lassan felnővén isten ellen fordul, az utcán saját bandát alapít.Kegyetlen bandavezér lesz, aki beleszeret ellensége húgába.Ő lesz a világ legkegyetlenebb sorozatgyilkosa.De elég bonyolult könyv, így pár mondatban nehéz leírni a teljes sztorit de remélem összejön, h kiadhassam:D
2010. júl. 3. 16:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló: ilyen szinopszissal és helyesírással ne reméld.
2010. júl. 11. 00:50
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
Igen, írtam egy regényt, de csak annyit mondok róla, hogy szerencsére nem vámpíros, zombis, szellemes, meg stb-s tömegcucc, mégis izgalmas. Szerintem...:) A vége nem éppen boldog, de... megnyugtatja az olvasót. Pár barátomnak megmutattam, igazából ők biztattak a megírására, és azt mondták, nem csalódtak. :) Ha sikerül, kiadatom, ha nem, megmarad egy szép emléknek, az írást pedig folytatom. Legalább magamat szórakoztatom vele. :P
2010. júl. 12. 12:38
 10/13 anonim ***** válasza:
óó én még kb 2 éve írtam olyan x-men félés sztorit,csak nem fejeztem be..nincs sok időm.De be akarom fejezni,és nem adatnám ki.:D 19/L
2010. júl. 12. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!