Igaz hogy Stephenie Meyer :Midnight Sun című könyvét nem fogja befejezni?
Figyelt kérdés
Azt tudom ,hogy feltörték az írását (vagy valami ijesmi és berágott emiatt...),de nem lehet semmi képen se meggyőzni, hogy fojtassa ??? ha valami kiderűl ezzel kapcsolatban létszi írlatok!
Előre is köszi!!!
2009. máj. 20. 21:20
1/5 anonim válasza:
én is behisztiznék a ilyenen. de nem fogja folytatni.
2/5 anonim válasza:
Én is totál kilennék, ha az ismerősöm felnyomná a netre a félkész regényemet. Nagyon sajnálom az írónőt, meg tudom érteni, de mivel művész (és ha magamból indulok ki) és majd lehiggad, be fogja fejezni. Bár ki tudja, ő speciel tök másként ír, mint pl. én, azaz elképzelhető, hogy az agya is másként jár. :) Mindenesetre van elég kavarás körülötte, pl. ez is, hogy a volt kolesztársa megvádolta plágiummal...
3/5 anonim válasza:
Hát én úgy hallottam,hogy nem fogja befejezni,de reménykedek benne:)
4/5 anonim válasza:
Én egy forumon azt olvastam,hogy be fogja fejezni!!!! Még mintha dátum is lett vona hozzá,de erre nem esküdnék meg... De tudjátok a remény hal eg utoljára!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!