Melyik a kedvenc könyved, és mi a kedvenc idézeted belőle?
Harry Potter és a tűz serlege
"Komojan elvárod, hogy egy MAJOM feliratú kitűzőt viseljek?" XD
Cassandra Clare: City of Glass
"Eszedbe jutott már valaha is, hogy Alec előző életében egy öreg nő volt kilencven macskával, aki mindig ráüvöltött a szomszéd gyerekekre, hogy takarodjanak a fűről? Mert nekem igen" xDxD - Jace, City of Glass (Aki nem olvasta, annak nemnagyon érhető...):D
nekem John Grisham- Siralomház c könyve a kedvencem, de Stephen King könyveiben találhatók az én ízlésemnek legjobban megfelelő sorok. kegyetlenül komoly, mégis vicces.
nem próbálom meg fejből bármelyiket is leírni, mert óriási katyvasz lenne. :D
2. Tök jó. :D
3. Okés, te tudod.:D
Stephanie Meyer: Twilight
"- Igen, az a helyzet, hogy pontosan az vagy nekem: a legtisztább heroin!"
"- Hozhatod a bilincset, a rabod vagyok!"
Stephanie Meyer: Eclipse
„Ha mindenki más elpusztulna, és csak ő maradna életben: általa továbbélnék én is! De ha mindenki megmaradna, csak ő
pusztulna el, az egész világ idegen lenne számomra, nem érezném magam többé részesének.”
Stephanie Meyer: Breaking down
"Akarlak és akarlak téged örökkön örökké. Egy élet nem elég nekem belőled."
Az előző hozzászólónak írnám, hogy a "Ha mindenki más elpusztulna..." nem Stephenie Meyer idézete, hanem Emily Bronte-é az Üvöltő Szelekből.
A 2. válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!