Mit gondoltok a történetemről?
Figyelt kérdés
nyilvánosságra hozom átélt igaz történetemet, amit az ismerőseimnek nem merek megmutatni, viszont érdekelnének a gondoltatok vele kapcsolatban, és nagyon izgulok :) Elég érdekes és hihetetlen. Wattpadon található, a címe: emlékeztess és az írója pedig ködös. [link] 2019. febr. 12. 16:57
1/3 anonim 

válasza:

Nem értem, miért kell az a bemutatkozás; állati unalmas, és azonnal elvesztetted az érdeklődésemet.
Ne csak tőmondatokkal dolgozz. A szöveg így egyáltalán nem olvastatja magát.
Nézd át a szöveget, mert helyesírási hibák és elütések vannak benne ("állnév", a mondatvégi írásjel és a következő mondat közötti hiányzó szóköz stb.)
Nem mondanám, hogy felkeltetted az érdeklődésemet, még a teljes fejezet végigolvasására sem tudtam rávenni magam.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi, leveszem, és akkor talán sikerül újra neki rugaszkodni :) ment a zöld kéz. like...
2019. febr. 12. 17:56
3/3 anonim 

válasza:

Egyet kell értenem az előzővel úgy, hogy én végigolvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!