Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aelin és Rowan együtt lesznek-...

Aelin és Rowan együtt lesznek-e a Kingdom of Ash végén?

Figyelt kérdés
Az egyik oldalon láttam utalást arra, hogy nem lesznek együtt egy párként. A könyv magyar megjelenésére még sokat kell várni engem viszont ez nagyon érdekelne. A válaszokat előre is köszönöm.

2019. jan. 29. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Nem, Rowan sajnos meg fog halni.
2019. febr. 1. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Legyetek szívesek, aki olvasta, ne spoilerezze le a könyvet! Sajnálom, de az első válaszadónak üzenem, hogy bejelentettem a választ problémásnak.
2019. febr. 2. 23:01
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Rossz napod volt, cicafül? Kérdezett, válaszoltam. Aki nem akarja, nem nyitja meg.
2019. febr. 3. 08:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2019. febr. 3. 10:26
 5/7 anonim válasza:
67%
Tuti nem hal meg!
2019. jún. 23. 22:19
 6/7 anonim válasza:
67%

Senki olyan nem fog meghalni, akibe nem tudnánk beletörődni és örökre elfordulnánk az Üvegtrón könyvektől. Lesznek valamilyen szintű veszteségek, meg persze lebilincselő pillanatok de Rowan és Aelin szerelme nem csak addig tart. (Tudom, hogyan ér véget, saját akaratomból olvastam egy véleményt és ott ugye leírtak mindent mi történik benne, hogyan ér véget-mellesleg meg is nyugodtam😂)

Ha ezzel bármilyen problémát keltek, akkor akit zavar(vagy esetleg spoileresnek ítéli, pedig szerintem csak kételyeket vetek fel) írjon, hogy töröljem ezt a hozzászólást, nem akarok balhét

2019. aug. 2. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló hülyeséget ír. Nem mondom el a végét de happy end és Rowan boldogan élni fog a végén.
2020. febr. 6. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!