Mi a véleményetek A Kőszívű ember fiai c. könyvről?
az alapötlete jó, meg a törtétenet is :) de ahogy le van írva az nem tetszik. nem csak a régiesség, de túl hosszú leírások meg ilyesmik vannak benne.
én csak a felét olvastam el, mivel nagyon meguntam az előbb felsorolt két dolog miatt.
ezután elmentem magyartanárhoz, aki elmesélte, hogy mi történik benne. kb egy órán keresztül mesélt :D és nagyon jól hangzott az egész. szóval ha mai könyv lenne, akkor nagyon tetszett volna 2-3 évvel ezelőtt. hát oké most már nem annyira, mert már nagyon nyominak tűnik , hogy pl egy lovával együtt megfagyott lovas mutatja az irányt xD de tényleg el tudom képzelni, hogy az akkori emberek harry pottere meg twilightja volt ez a könyv :)
16/L
Hát, én nem szeretem, szerintem azért mert amikor kötelező volt még általánosban, akkor szenvedtem vele.Pedig az alap sztorija jó.
16L
köszi a válaszokat!
Megnyugodtam hogy nem én vagyok az eggyetlen akinemk nem jön be! Én már az 1. fejezetnél úgy döntöttem hogy énkább Hajnalhasadást olvasom el!
Én imádom, az az egyik kedvenc könyvem. Az elejét és az oroszországi részeket, Ödön és Leonin baráti kapcsolatát nagyon szerettem, utána a Jenő-szálat is kb élveztem... De úgy összességében azért nagyon tetszett a könyv, 3 nap alatt ki is olvastam. ^^
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!