Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvet írok, kéne egy kis...

Könyvet írok, kéne egy kis segítség! Segítenél?

Figyelt kérdés

ilyen még nem fordult velem elő, mert általában tele vagyok ötletekkel meg minden

de most jól jönne egy kis segítség, mert ebben a témában amatőr vagyok

szóval a történet kenyérhéjon annyi, hogy van egy fiú és egy 2lány, testvérek és elutaznak egy városba ahol egy küldetést(feladatot) kell teljesíteniük, és leakadtam

mert elgondolkodtam mi legyen az a küldetés, a feladatuk?

szerintetek?

nem kérek kritikát, vagy tudjátok mit azt írtok amit akartok

2010. jún. 30. 10:47
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
mert van egy csoport, inkább ilyen régi származási NAGY család(meg nem családtagok is) akik őket bízták meg, hogy derítsenek ki valamit a városba, illeszkedjenek be stb...
2010. jún. 30. 10:49
 2/12 A kérdező kommentje:
jah és valamilyen összeesküvésben gyanakodnak
2010. jún. 30. 10:55
 3/12 anonim válasza:
legyen a küldetésük megtalálni egy kutyát, megtalálni egy gyilkost, vagy kiderül, hogy az apjuk nem az igazi apjuk és megkeresik az igazit v. meg kell találni egy nyakláncot, ami nagyon sokat ér... stb. nekem nagyon sok ötletem van.
2010. jún. 30. 12:08
 4/12 A kérdező kommentje:

igen látom:) de ennél azért kicsit ütősebb kell, hogy megtaláljanak egy kutyát, mert a történetemben ez nagyon fontos lenne és lássuk be egy kutya miért érne olyan sokat, vagy egy nyaklánc?

jók az ötleteid csak nem illik bele a sztorimba

2010. jún. 30. 12:24
 5/12 anonim ***** válasza:

" egy fiú és egy 2lány..."

ez mit jelent? :D

2010. jún. 30. 21:03
 6/12 A kérdező kommentje:
jah:) 2 lányXD
2010. júl. 1. 10:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Derítsék ki, hogy miben sántikál X-Y, vagy hogy valakinek a híres trónörökös gyerekének már meg kellett volna, de semmi hír róla. Innentől meghalhatott, elrabolhatták, születhettek ikrek vagy épp különleges külsővel rendelkező gyerek, lehetnek furcsa képességei.

Küldtek nekik valami csomagot, amiben egy robot volt, vagy ember, vagy akármi, ami csak a hely nevét szajkózza, és azt, hogy segítsenek rajta, ezért ezután kell nyomozniuk.

Majd még gondolkodom:)

2010. júl. 1. 17:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, kimaradt egy szó. Meg kellett volna SZÜLETNIE.
2010. júl. 1. 17:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Vagy valami új találmány leiratát kell megszerezniük, ami akármi lehet, csoda főzőgép, takarító robot vagy akár időutazó készülék is..

Utolsó

2010. júl. 1. 17:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Vagy valami korukbeli embert kell megkeresniük, akit nagyon nehéz és csattanóként kiderülhet, hogy a testvérük.

Megint utolsó:)

2010. júl. 1. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!