Könyvet írok, kéne egy kis segítség! Segítenél?
ilyen még nem fordult velem elő, mert általában tele vagyok ötletekkel meg minden
de most jól jönne egy kis segítség, mert ebben a témában amatőr vagyok
szóval a történet kenyérhéjon annyi, hogy van egy fiú és egy 2lány, testvérek és elutaznak egy városba ahol egy küldetést(feladatot) kell teljesíteniük, és leakadtam
mert elgondolkodtam mi legyen az a küldetés, a feladatuk?
szerintetek?
nem kérek kritikát, vagy tudjátok mit azt írtok amit akartok
igen látom:) de ennél azért kicsit ütősebb kell, hogy megtaláljanak egy kutyát, mert a történetemben ez nagyon fontos lenne és lássuk be egy kutya miért érne olyan sokat, vagy egy nyaklánc?
jók az ötleteid csak nem illik bele a sztorimba
" egy fiú és egy 2lány..."
ez mit jelent? :D
Derítsék ki, hogy miben sántikál X-Y, vagy hogy valakinek a híres trónörökös gyerekének már meg kellett volna, de semmi hír róla. Innentől meghalhatott, elrabolhatták, születhettek ikrek vagy épp különleges külsővel rendelkező gyerek, lehetnek furcsa képességei.
Küldtek nekik valami csomagot, amiben egy robot volt, vagy ember, vagy akármi, ami csak a hely nevét szajkózza, és azt, hogy segítsenek rajta, ezért ezután kell nyomozniuk.
Majd még gondolkodom:)
Vagy valami új találmány leiratát kell megszerezniük, ami akármi lehet, csoda főzőgép, takarító robot vagy akár időutazó készülék is..
Utolsó
Vagy valami korukbeli embert kell megkeresniük, akit nagyon nehéz és csattanóként kiderülhet, hogy a testvérük.
Megint utolsó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!