Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen az olvasási kultúrátok?...

Milyen az olvasási kultúrátok? Kölcsönzitek vagy veszitek a könyveket?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy a könyvek elég drágák napjainkban. Éppen ezért álltam át a könyvtári kölcsönzésekre.

Ti milyen témákat olvastok szívesen?

2019. jan. 17. 19:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Young Adult. :) A rubin pöttyös könyvek alján szokott lenni (de egyébként már máshol is találkoztam vele), sokáig én sem tudtam, aztán a Könyvmolyképző oldalán olvastam, hogy könyvek fiatal felnőtt nőknek, elsősorban. :D
2019. jan. 18. 15:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Én pici korom óta szeretek olvasni. Nagyon vegyes hogy mit olvasok. Én mindig veszem a könyvet. Mostanában ebook-ozok ha valakit érdekel én nagyon tudom ajánlani a PocketBook-ot ár érték arányban nagyon jó egyáltalán, nem drága.
2019. jan. 18. 15:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Én veszem. Nagyon sok könyvet be tudok szerezni jóval az eredeti ár alatt, körülbelül tíz százalékos áron.

Hozzáteszem, hogy én Angliában lakom, és itt olcsóbbak a könyvek, mint Magyarországon. Nem arányában, hanem egyáltalán, és még ehhez az árhoz képest is vannak olcsó beszerzőhelyek, ahol már használt könyveket lehet venni. És a használt könyvet ne úgy képzeljétek el, hogy rongyos meg szamárfüles, hanem, csak nem a bolti áron lehet megkapni ugyanazt.

Én egyébként a szórakozató irodalmat kedvelem, leginkább fantasyt és gyerekkönyveket olvasok, de ezek mellett olvasok útleírást, életrajzot és történelmi, valami művészettörténeti írásokat is.

Magyarul... nagyon sok magyar nyelvű könyv fent van különféle ingyenes online könyvtárakban, így le is töltök. Ami meg nagyon kell, azt vagy elektronikusan veszem meg, vagy kiküldetem. (De sokszor nem bánnék egy magyar nyelvű könyvekből összeállított könyvtárat, mert szívesen olvasnám a kortárs magyar gyermekkönyveket is.)

2019. jan. 19. 03:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Kölcsönzök.

Csak azt vagyok hajlandó megvenni amit tudom hogy még valaha elolvasom.

2019. jan. 19. 06:11
 15/16 anonim válasza:
Amiről tudom, hogy biztosan az én stílusvilágom, megnéztem filmen és tetszett is, azt megveszem pl Vissza hozzád, az Árnyalat trilógia újabban ami pedig olyan, hogy jónak hangzik pl A vörös sátor elkezdtem pdf-ben és félbehagytam, mert nem tetszett. Könyvtárból soha nem kölcsönzök, mivel nem szeretem, ha más is fogdossa azt a könyvet akkor inkább addig gyűjtöm rá a pénzt, amíg meg nem tudom venni.
2019. jan. 20. 17:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Kb.2 évvel ezelőttig rengeteget olvastam. Sok könyvet vettem is, és elég sokat kölcsönöztem könyvtárból is. Mostanában alig olvasok, az a "fogadalmam" idénre, hogy megpróbálok visszaszokni az olvasásra,mert amúgy hiányzik, csak időt kellene rá találni.

Eléggé mindenevő vagyok amúgy, engem érdeklő szakirodalmat is szívesen olvasok, szórakoztató irodalmat is (disztópiák, fantasztikus regények, életrajzok, történelmi regények, könyvmoly kiadós könyvek, stb) egyedül a romantikus regényeket nem bírom :). Most írtam össze egy kis listát, könyvtárból fogom kivenni őket.

2019. jan. 22. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!