Wattpadosok! Valakinek lenne kedve elolvasni és építő kritikát írni a, , könyvemről"?
Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok, ma raktam ki az első sztorimat. Akinek lenne kedve elolvasni és kritikát írni, az írjon rám privátban, ott megbeszéljük a dolgokat. Egyébként ez a véleményezés visszafele is mehet :)
Köszönöm előre is annak, aki időt szán rám, sokat jelent, mivel szeretnék fejlődni. Előljáróban annyit, hogy lány vagyok és az apokalipszis idején játszódik a történet.
2019. jan. 10. 14:43
1/12 anonim válasza:
Majd el fogjak olvasni, ne itt hirdess.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem hirdetés céljából írtam ki a kérdést
2019. jan. 10. 16:03
3/12 anonim válasza:
Szia! Nem vagyok wattpados, de szívesen elolvasom!
4/12 anonim válasza:
Hát én se vagyok túlságosan tapasztalt, de... ha szeretnéd akkor én írok neked kritikát, csak küldd el.
5/12 anonim válasza:
Én se vagyok olyan tapasztalt, meg mostanában nem is írok, viszont hétvégén lesz időm, szóval szívesen elolvasom ha szeretnéd, és írok véleményt. :)
6/12 A kérdező kommentje:
Írtam privátban :)
Aki még szeretné elolvasni az írjon nyugodtan :D
2019. jan. 11. 23:05
7/12 anonim válasza:
Hejhó! Vevő vagyok bármilyen sztorira főleg ha apokaliptikus témájú! És nagyon szívesen mondok kritikát is :)!
8/12 anonim válasza:
Nekem is elküldheted, szívesen elolvasom :))
9/12 anonim válasza:
Jól hangzik, kérhetnék címet? :)
10/12 A kérdező kommentje:
Írtam privátban, kérlek nézzétek meg :)
2019. jan. 13. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!