A Harry Potter 7be ki hal meg?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 11:06
2/12 anonim válasza:
Az elején Harry elveszti Hedviget, aztán még mindig az elején meghal Rémszem Mordon is. Később még meghal Dobby is(meg is sirattam!). Aztán még meghal Fred Weasley(George meg elveszíti a fél fülét-ez hamarabb történik, még az elején), meg Lupin és Tonks is. Piton is, mert Voldemort megöleti Naginivel.. Azt hiszem a jók közül "csak" ennyi, meg ugye sok gonosz is a végén a csatában. Ha valakit kihagytam bocs! Amúgy el szeretnéd olvasni? Szerintem érdemes!:D
3/12 anonim válasza:
És meghal még az a kisfiú, aki a második részben mindig fényképezett.
Nemtudom mi a neve, asszem valami Collin.
4/12 anonim válasza:
2. vagyok: igen, igazad van! Még meghal Colin Creevey is! Nem tudom ,hogyan felejthettem el, az ő halála is szíven ütött:(
5/12 anonim válasza:
És az öccse is Colin-nak, nem?
Voldemort is meghal, mind a hét lélekdarabkájával együtt, sőt, egy kis időre még Harry is. :D
6/12 anonim válasza:
hali! megint a 2. vagyok. Voldemortot azért nem írtam, mert nekem ez egyértelmű volt, bocs:D
Meg Mrs Weasley kinyírja Bellát, stb., rengetegen meghalnak sajnos!:(
7/12 anonim válasza:
Igen. Jó sokan halnak meg, csak azt nem tudom, hogy az utolsó részben hányan maradnak meg :)
8/12 anonim válasza:
A Wikipedian ki van írva hogy pontosan kik halnak meg a 7be
9/12 anonim válasza:
Dennis nem hal meg szerencsére, ő átmegy a szárnyas vadkanba azt hiszem. De amúgy sajnos sokan meghalnak :( Milyen kár hogy Pitonról csak most derül ki az igazság.
10/12 anonim válasza:
igen... ennyien halnak meg. én úgy istenigazából mindenkit megsirattam :) marhajó könyv, olvassátok el!!!!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!