Szerintetek a Percy Jackson vagy a Harry Potter sorozat a jobb?
Hasoló, hasonló. Szeretem Rick Riordan könyveit, eddig mindet olvastam, ami megjelent (angolul), de számomra egyértelműen a Harry Potter. Azt ismertem előbb, azzal nőttem fel (igen, én is).
Egyébként a karakter jellembeli vonásaiban nekem Percy szimpatikusabb, mint Harry. Harrynek nagyon rosszat tesz, amikor kamaszodni kezd, hisztikirály lesz belőle, Percy ezt a dolgot jobban kezeli.
Egyébként harmadiknak felhoznám a Magisztérium sorozatot, mert megállja a helyet a másik kettő mellett, és Callum is elég bonyolult karakter ahhoz, hogy helye lehessen köztük.
12 ezért is lesz a hp sokkal jobb irodalmi mű! mert valósan kezeli a kamaszkort és egyszerre megélik a mágia és a valós biológia dolgait
egyélrtelműen a hp sokkal jobb! lényegtelen hogy a percy filmeket mennyire rontották el !
egyrészt a percy filmek inkább egy fanfiction... miért?
hát mert minden isten minden isteni dolog az ókori görög időben létezik a moden korban!
konkrétan fogtunk a 2500 évvel ezelőtti görög világot és a 21. századba importáltunk minden változás és fantázia nélkül!!
igazából a filmet szerettem mert nem volt rossz
de ettől függetlenül rossz volt :D furcsán hangzik de ja... szeretem a mitológiákat de az hogy az akkori világot a mostanival csak simán egybe ollózták!
mit keresett ott medusa??? mikor ő vele perseus végzett? ha már ott volt akkor miért kellett megint a fejét levágni? már többször el lett sütve abban az időben a titánok harcában...
a percy jackson nem tudott kinőni a gyermeki szerepből míg a hp egyre sötétebb és komolyabb illetve összetettebb lesz minden egyes filmmel!
a könyv meg még annál is jobban ki van dolgozva (persze vannak hibák itt is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!