Percy tényleg meghal a sorozat végén?
Nem. Egyik sorozat végén se hall meg.
Nem tudom hogy melyik sorozatra gondolsz. Amelyikben a Titánok ellen harcolnak vagy amelyikben az óriások és Gaia ellen.
Első vagyok.
Honnan vetted ezt a hülyeséget.
ilyen kérdést minek írtok ki?
értem, hogy fontos tudni, de alap, hogy a főszereplő nem hal meg.
ha ennyire érdekel, miért nem olvasod el egyszerűen?
nem sokkal izgalmasabb, ha nem tudod, bakker?
nem, nem hal meg. legyőz mindenkit. mert FŐSZEREPLŐ VÉRE van.
Egy angol oldalon olvastam, mivel az utolsó két része meg nem jelent meg magyarul.
Egyébként az Olimposz Hősei sorozatra gondolok, ami részben az előző folytatása.
SPOILER. De amugy is le akarod lőni a sorozat végét akkor tessék.
Amennyire tudom csak Leo Valdezről hiszik azt hogy meghal. De a végén kiderül hogy csak az Ogygia szigetre kerül Calypsohoz és Festusszal együtt lemennek onnan.
Nem, bár nem tudom, hogy ezt honnan szedted😂 én olvastam mindkét Percy sorozatot végig
SPOILER
Csak Leo Valdez, Héphaisztosz fia hal meg, meg ugye egy rakás szörny... De Leo sem hal meg igazából, mert Ogüigé szigetére kerül Calypsohoz, aki a csata a labirintusbanban szerepelt( akihez 100 évente küldenek egy hőst). Leo és Calypso összejönnek és visszatérnek a félvér táborba😊
Ó, mégis milyen könyv/film/sorozat lenne olyan gonooosz, hogy hagyja meghalni a főszereplőt?
Khm. Trónok harca. Khm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!