Milyen oldalak vannak ahol Harry Potter fanfiction-okat lehet találni?
A wattpad-ot és a merengőt ismerem, de mást nem nagyon találtam.
Kedvenc témáim a fanfic-okban(bár nem biztos hogy ez lényeges, de azért inkább ide írom):
Dramione(azaz: Draco és Hermione párosítás)
Severitus(azaz: Harry és Piton párosítás de nem úgy hogy összejönnek hanem Piton örökbefogadja Harryt vagy akár csak szimplán megkedveli)
És Lily/Piton(azaz: Lily vagy Pitonnal jön össze vagy Jamessel, csak James meghal de Lily túl éli Harryvel együtt és utána jönnek össze.
Előre is köszi a válaszokat!!!
És ha tudtok konkrétakat, azt is küldhettek.
Kösziiii :3
Hali!
Nem gondoltál még blog vadászatra? Én nagyon sok nagyon jó blogot olvasok, csak sajnos azok nem vágnak ide, a párosokat meg nem annyira olvasom, szóval sajnos kifejezetten linket nem tudok küldeni. Én úgy tudom, a Ao3-on be lehet állítani a nyelvszűrést - pl: csak német nyelvű ficiket dobjon ki - szóval lehet ott még érdemes lenne szétnézned, meg FanFiction.net-en, de ha szerintem a googleba beírod, hogy "xy fanfiction" jó pár oldat ki fog dobni, és lehet még azokon is át lehet ilyen szűrős taktikával menni :) Remélem tudtam akár csak egy picit is segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!