Réniá kérdése:
Harry Potter: Az amerikai varázsvilágnak, milyen pénzneme van? Tett-e Rowling említést róla?
Figyelt kérdés
Mivel a brit varázsvilágnak galleonjai, knútjai és sarlói vannak, gondolom az Észak Amerikában lévőknek is lehet valami hasonló. Vagy nem? Érdekelne, hogy az írónő, osztott-e meg erről valamilyen információt.#könyv #Harry Potter #fanfiction #Legendás állatok és megfigyelésük #amerikai varázslótársadalom #máguspénz
2018. nov. 24. 16:58
1/6 anonim válasza:
Én vagy 20-szor olvastam az egész sorozatot és nem tudok ilyenről.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Igen a sorozatot én is nagyon sokszor kiolvastam, és valóban nincs említés róla. Viszont a Legendás állatok és megfigyelésük film miatt, gondoltam nem-e jelent meg Rowling oldalán erre vonatkozó információ.
2018. nov. 25. 07:25
3/6 anonim válasza:
Ó,nagy HP rajongók,hát a csokibébékát,a varázsseprűt,a tankönyveket,a varázseszközöket miből veszik?!
Ott is nem csak a "sárvér,kevertvér,aranyvér" számit,hanem a pénz is!
Alapból a munkáért pénz jár ;Weasleyék (is) abból élnek.
De a Potter családnak mesés vagyona van a Grinksgottsba,de arra nem derűl fény miből!Harry anyai nagyszülei nem élnek,Potter vérvonal sose kerül szóba....
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, az utolsó valóban hasznos volt :)
2018. nov. 25. 10:23
6/6 anonim válasza:
Nem nagyon emlékszek, hogy osztott meg róla valamit. Ivermornyba, a hivatalos amerikai varázsló iskolában nem tudom említi-e, de szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!