Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Találtatok, , bakit'' a Harry...

Találtatok, , bakit'' a Harry Potterekben?

Figyelt kérdés
Én például azt, hogy a TK-ban az elején lemaradnak a lakomáról, akkor McGalagony ad nekik egy tál szendvicset, de sose fogy el, mert a tál újratölti magát, de könyvekkel később Hermione azt mondja, hogy ételt nem lehet a semmiből elővarázsolni.
2010. jún. 28. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
emlékszem hogy mikor régebben olvastam, feltűnt jó pár dolog hogy ez emiatt nem stimmel, de most sajnos nem ugrik be.
2010. jún. 28. 18:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem is volt még, de most csak ez jutott eszembe
2010. jún. 28. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ööö :D most mondja a testvérem hogy ez nem hiba mert a házimanók küldik fel a tálba a kaját csakúgy mint a lakomán :D
2010. jún. 28. 18:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát az tényleg így lehet! Köszi a tesódnak!
2010. jún. 28. 18:49
 5/10 anonim ***** válasza:

én több apróságra is figyelmes lettem már:P pl.: mikor Harryt a negyedik részben Voldemort Imperiussal akarja kényszeríteni, hogy feleljen a kérdésére, azt írják, hogy már harmadszor töltötte el az érzés, pedig korábban azt írták, hogy Mordon négyszer is rászórta az átkot.

Fúú, most nem emlékszem többre... mondjuk nekem az is fura, hogy a vonaton varázsolhatnak, pedig akkor sincsenek suliban vagy mi a szösz:):)

2010. jún. 28. 19:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem az is, hogy amikor Dobby varázsol, Harryt gyanusítják, mert azt nem tudják meghatározni, hogy ki varázsolt, de akkor pl Ronék miért nem varázsolnak otthon? Ja, és a Lumos nem számít varázslásnak? Mert azt gyakran használják.
2010. jún. 28. 19:19
 7/10 anonim ***** válasza:
2010. jún. 29. 10:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ronék otthon varázsolhatnának lazán, mert nem tudják megállapítani, hogy ki varázsolt, csak azt, hogy varázslás történt; de valamiért nem teszik, gondolom azért, mert az anyjuk jól elfenekelné őket érte, hogy megkockáztatják a kirúgásukat :)
2010. jún. 29. 23:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Asszem a 7. könyvben Hermióne kimondja hogy ételt nem lehet a semmiből elővarázsolni csak a mennyiséget lehet növelni.

A vonaton pedig gondolom azért varázsolhatnak mert a több száz varázsló közül nehéz lenne megállapítani i is hajtotta végre a varázslatot főleg hogy a 7edéveseknek már lehet otthon is varázsolni.

2011. jún. 25. 00:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ja ez most filmes és nem túl komoly csak egy észrevétel.A 2. részben ugye Hisztis Mirtil miatt kiönt a klotyó (pedig ő csak egy szellem!) a 4. részben amikor Harry a prefektusi fürdőbe van ottvan Myrtill is és egyszer magasról csobban (?) bele a vízbe vagyishogy csak csobbania kéne, de csak belesuhan a vízbe.
2011. júl. 18. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!