Letöltöttem egy mangát, de a telefonom nem tudja megnyitni. Valaki megmondaná, hogy milyen alkalmazással tudom elolvasni?
Figyelt kérdés
2018. dec. 31. 03:52
1/4 anonim válasza:
Nézd meg, hogy milyen fájl, és ahhoz keress megfelelő alkalmazást a Store-ban.
2/4 anonim válasza:
Ezek általában CBR vagy CBZ formátumúak, ami lényegében átnevezett RAR vagy ZIP. Sok képregényolvasó alkalmazás van, ami megnyitja őket, de szerintem jobb csak simán kicsomagolni.
3/4 anonim válasza:
Tachiyomi jelenleg a legjobb képregényolvasó Androidon:
github.com/inorichi/tachiyomi
Ha Iphoneod van akkor is biztos van alternatíva, meg ahogy felettem írták akár ki is bonthatod fájlkezelőben
4/4 anonim válasza:
Ha a tömörítő azt írja, hibás az archívum, akkor valószínűleg hibás az archívum. Vagy letöltés közben sérült, vagy már eleve a feltöltött állomány az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!