Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Letöltöttem a könyvet, de...

Letöltöttem a könyvet, de rövidebb mint eredetileg, valaki?

Figyelt kérdés

Letöltöttem a Trónok harcát, 497 oldalas, de közben az eredeti meg 926, s tudom hogy általában kevesebb az oldalszám pdf-ben, de azért ennyivel nem szokás. Azon is gondolkoztam, hogy esetleg mostani könyv lehet, hanem mondjuk a 2005-ös verzió, de akkor mi hiányzik abból, ami a 2013-as verzióban van benne? (Remélem érthetően fogalmaztam)

És mielőtt valaki mondaná, hogy vegyem meg, mert úgy támogatom ezt meg azt, és hogy szánalmas hogy letöltöm, annak szeretném mondani, hogy sajnos nincs felesleges 3-4 ezer forintom, ha pedig mégis lenne, az elmegy kajára.

2015. jan. 3. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem az oldalszám a lényeges, hanem a karakterek/leütések száma. Számold meg a pdf-ben hogy hány karakter (szóközökkel együtt) van egy sorban kb, és hány sor van egy oldalon, ezt szorozd meg az oldalak számával. Tedd meg ugyanezt a 926 oldalas könyvnél is, és ha nagyjából azonos, akkor a pdf is teljes.

(Egyébként angol verziókban szokott lenni rövidített verzió, de szerintem Te magyar nyelvűről beszélsz.)

Egyébkéntszoktak lenni akciók, így simán meg tudnád venni, ha figyelsz, 2000 forint alatt. Sőt, antikvárban még olcsóbban.

2015. jan. 3. 13:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan Trónok harca van, ami 300 oldalas, mert kisbetűs és teljesen kivannak használva az oldalak. Szal az oldalszám kb. semmit sem jelent.
2015. jan. 4. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg teljes, mert ezek a letöltött könyvek többnyire jóval rövidebbek (mint ahogy előttem is írták, több karakter van egy oldalon, mint a rendes könyvben). Erre a legfrissebb példám Gogol A köpönyeg című műve (kötelező olv.): rendes könyvben 62 oldal, de letöltve 18 oldal volt, jó apró betűkkel. És a teljes mű volt, nem rövidített változat.
2015. jan. 4. 11:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :)
2015. jan. 4. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!