Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki sokat olvas az általában...

Aki sokat olvas az általában jó tanuló?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 10:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

értelmesebb lesz, műveltebb, bővül a szókincse, de közvetlenül nincs hatással a tanulására

Nekem is van olyan haverom, aki elég sokat olvas, elég vastag regényeket is, aztán a tanulást meg leszarja.

2010. júl. 4. 12:31
 12/16 anonim válasza:
100%
Ha van igénye rá, akkor eleve intelligensebb, tehát a képessége is több lehet, de ez elmélet. A gyakorlatban nem biztos, hogy a jegyei is jobbak.
2010. júl. 4. 12:35
 13/16 anonim válasza:
100%

Nincs összefüggésben, de gyakran így van.

Aki olvas, az művelődik, bővül az érdeklődési köre, és egy problémát több szemszögből is képes nézni egyszerre.

Ja, és az, hogy jó tanuló, az nem függ össze teljes egészében a szorgalommal. Van, aki semennyi tanulással ötös, más meg órákat tölt a könyvei mellett, és akkor sem lesz négyesnél jobb.

2010. júl. 4. 14:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy osztálytársam. A szövegértése tényleg jobb lett, de amúgy nem tanul jól.

Én nagyon keveset olvasok. (sajnos) Mégis jól tanulok.

Bár attól is függ, hogy mit olvas az ember.

2010. júl. 4. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki sokat olvas, az tanultabb és műveltebb lesz, de nem biztos, hogy azokban a tárgyakban amik az iskolában fontosak, viszont kizárni nem lehet az összefüggést!
2010. júl. 4. 19:47
 16/16 anonim válasza:
82%

Most lehetne statisztikakat keresni, de nem lenne ertelme.

Aki sokat fut, az jol teniszezik?

2010. júl. 5. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!