Ezek a könyvsorozatok még folytatódnak, vagy már "lezárultak?
Figyelt kérdés
Klikk
Bad girl
Beach girl
Hot Girl
Sajna eddig egyiket se olvastam. Így kérném azok segítségét akik olvassák ezeket, hogy nézzék meg nekem a könyvben irtak-e valamit arról, hogy lesz folytatása?
Pl.: Folyt.köv
Vagy: A következő kötet 2012. december 21-én kerül a boltokba (:D). Szóval értitek. :) Nem vagytok ti fogyatékosok.
Köszi és puszi mindenkinek!
2010. jún. 27. 03:01
1/3 anonim válasza:
Szia! Én az összeset olvastam...A Beach Girlnek 3, Bad Girlnek 7, Hot Girlnek 2 része van eddig, és nem írták egyiknek se a végén, hogy lesz több, de szerintem a Bad Girlnek lesz, mert az olyan félbehagyós volt...
2/3 A kérdező kommentje:
És a Klikk-nek lesz folytatása?
2010. jún. 27. 17:09
3/3 anonim válasza:
A bad girl valószínűleg nem fog folytatódni, a honlap sem frissült már időtlen idők óta, és a kiadó is ezt erősítette meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!