Honnan tudom letölteni az Alkonyat:-Napfogyatkozás (felirattal vagy magyarul) -Hajnal hasadtán ( felirattal vagy magyarul)? Ha tudod írd le!
Figyelt kérdés
Köszi előre is!!2010. jún. 26. 23:22
1/12 anonim válasza:
hallod azt még be sem mutatták xD keddről szerdára éjfélkor lesz világpremier, de segáz. (azon az egy vetítésen, ami eddig volt, nem hiszem, h lehetett volna kamerázni...)
majd egy hét múlva netmozi.com-on próbáld meg
2/12 anonim válasza:
ésés hajnal hasadtán? azmeg mi? én olyat nem ismerek... amire gondolsz, az hajnalhasadás, és az kábé még 1 év, v több, nem igazán tudom, bocs.
3/12 clint válasza:
baz..meg hatszázan kérdezték előtted, nem kéne előbb megnézni???????????????????
4/12 anonim válasza:
hát ja tényleg ezren kérdezték már meg ugyanazt a hülyeséget... komolyan ennyire nehéz felfogni egy ennyire egyszerű dolgot??
5/12 anonim válasza:
A Breaking Dawn csak 2011.november 18-án kerül a mozikba.Az Eclipse-t pedig szerintem a jövő héten már nézheted a netmozin,de én mindenképp megnézem moziban:)
6/12 anonim válasza:
Amúgy tényleg érdemes megnézni moziban, én ott láttam és tényleg jó, sokkal jobb, mint a második rész volt:D
7/12 anonim válasza:
a netmozi.hu-n már fent van, csak felirat nincs hozzá.
Ott online is megnézheted és le is tudod tölteni.
8/12 anonim válasza:
az még most kezdett menni a moziba
9/12 anonim válasza:
Most kezdett menni a mozikban?!Kicsit el vagy tévedve...:D
Már lassan egy hónapja megy a mozikban,és már fent van a netmozi.com-on,lehet,hogy már van hozzá felirat is.De én mindenképp moziban nézem meg.A Breaking Dawn meg 2011.nov.18-án kerül a mozikba:)
10/12 clint válasza:
mit beszéltek????????
A hajnal hasadtán c filmet sztem még le se forgatták...
Amúgy is hajnalhasadás a címe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!