Szerintetek nagyon rossz ez így?
Wattpadra szeretnék írni egy könyvet és nem tudom hogy érdemes-e folytatom, szerintetek?
A forró betonon fekszek egy vértócsaban, mentő és rendőrautok szirénáznak, piros fehér fény szűrodik át a sűrű fekete füstön, az arcomon vegigfolyik egy sűrű vörös anyag, a levegőben égő gumi és benzinszag keveredik, gyengének érzem magam, kezdek szédülni és fázni a vér veszteségről és egyre homályosabban látok, alig kivehetően édesanyámat pillantom meg magam előtt egy leszakadt faág alatt. Próbálok felálni de a testem nem mozdul. Felé próbálok nyujtozni a kezemmel de nem érek el odáig. Azt kiabálja fussak de egyre halkabban hallom még végül teljesen elcsendesül minden. A lángok égetik a kezemet de már nincs erőm visszahúzni. Érzem ahogy két erős kar felemel és vinni kezd egy hordágy irányába. Anyám rám mosolyog és mond valamit de már nem hallom. Egyre homalyosabban látok még végül minden elsötétül. Már nem hallok semmit csend van és nyugalom. Könnyűnek érzem a testem mintha zuhannék. Megilyedek és kinyitom a szemem, felfelé kapok a kezemmel, hogy ne zuhannyak tovább próbálok elkapni valamit amiben megkapaszkodhatok. Meglátom az ismerős plafont. A szobámba vagyok. Csak álmodtam az egészet. Könnyeim folynak a végig arcomon és hevesen kapkodom a levegőt. Felülok az ágy szélére, kezemmel megtamasztom a homlokom, próbálok kicsit megnyugodni.
Előbb nézz utána, hogy hogyan is kell novellát/regényt írni. Ez nem megy egyik napról a másikra, főleg ha azt se tudod még, hogy mit csinálsz.
Na de akkor válaszolok a kérdésedre is: Igen, nagyon rossz ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!