Nemtudom miért de szerintem a barátaim rossz szemmel nézik hogy én szerete olvasni Miért?
Figyelt kérdés
Bármikor mondom hogy de jó az a könyvvagy de szeretem a könyveket és olvasni akkor csak forgatják a szemüket és értetlenkednek. Miért gondolják úgy hogy az olvasás "gáz"?Így mar mindig elmegy tőle a kedvem és kezdik megutáltatni velem az olvasást.2018. máj. 6. 00:12
1/5 anonim válasza:
Lehet nem az olvasás nem tetszik nekik, hanem az, ahogy beszélsz róla.
Másrészt, ha a barátaid, tiszteld meg azzal őket, hogy nem fárasztod őket olyan dolgokkal, amik nem érdeklik. Rengeteg dologról lehet beszélgetni a világban. Az olvasás az egyik. Tágítsd kicsit az érdeklődési körödet vagy tanulj meg érdekesen beszélni, előadni a könyvekről. Emellett mozogj többet könyvmolyok társaságában, legyen legalább egy olyan barátod, akivel ugyanaz a kedvenc hobbitok.
2/5 anonim válasza:
ha szeretsz olvasni, hogy lehet ennyire szar a helyesírásod?!
a kérdésedben 13 hiba van!
3/5 anonim válasza:
Ez az ő szegénységi bizonyítvànyuk, nem a tiéd. Tudod azok akik szeretnek olvasni , elérnek egy bizonyos IQ szintet. Sajnos a haverjaid nem. Nem tudjàk értékelni, ha valami értelmes dologgal foglalkozol semmitmondó fecsegés helyett. Minek foglalkozol velük? Csak lehúznak. Keress magadhoz illő baràtokat.
4/5 A kérdező kommentje:
Szarok a helyesírásomra. Nem a legfontosabb dolog az életben. Ki n fossa le
2018. máj. 12. 23:21
5/5 Reniiike válasza:
nincs 13 hiba a kérdésedben, nyugi:)És nem, nem gáz az olvasás,rettenetesen sok előnye van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!