Nektek van olyan szívetekhez közel álló könyv, amit nem filmesítettek meg de ti el tudnátok képzelni film formájában?
Nekem van pár, például Peter V. Bretttől a Rovásember.
Szinte már el is képzeltem hogy melyik színész melyik karaktert alakítaná.
Nektek is van ilyen?
Könyv vagy kötet*
film vagy sorozat formájában?*
Nem gondolkoztam még rajta,de mikor olvastam a kérdést ez ugrott a könyv ugrott be
Jonas Jonasson: Gyilkos-Anders és barátai (meg akik nem azok)
ettől az írótól volt A 100 éves ember aki kimászott az ablakon azt nagyon szerettem még, arról filmet is csináltak azt mondjuk nem láttam
Én meg a filmet láttam de a könyvet nem olvastam.Már a könyveinek a címe se semmi.
A skandináv regényírókkal jó a tapasztalatom habár nem alapos.Úgyhogy mindenképpen elolvasom ezt a kettőt.☺
Ez igen!
Candidot én is szívesen látnám filmvásznon...
Nem semmi egy történet.
Harry Potter filmként csak kezdetben jött be.
Szerintem nekünk, könyvmolyoknak kéne filmet csinálni a kedvenc könyveinkből, akkor biztos hogy hogy semmi se maradna ki😂
"Szerintem nekünk, könyvmolyoknak kéne filmet csinálni a kedvenc könyveinkből, akkor biztos hogy hogy semmi se maradna ki."
Teljes mértékben egyetértek. Hol írhatom alá a petíciót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!