Valaki, aki nagy Harry Potter fan?
Figyelt kérdés
Én nagy Harry Potter fan vagyok,elsősorban a könyvekért vagyok oda,mert sokkal jobbak,mint a filmek! Az ismerőseim,barátaim,a családom egyáltalán nem rajong érte,én viszont igen,és nincs senki,akivel meg lehetne beszélni a HP könyveket! Esetleg lenne valakinek kedve itt privibe a HP-ről beszélgetni?:))2018. okt. 7. 12:18
1/9 anonim válasza:
Én is nagy fan vagyok (elsősorban nekem is a könyvek jönnek be) de a film se rossz. Többször olvastam. (:
2/9 anonim válasza:
Szia, én ugyanebben a helyzetben vagyok, nekem nyugodtan írhatsz. :)
Egyébkén, ha tudsz angolul, szívesen ajánlok neked Facebookon Harry Potteres csoportokat, amik szintén tele vannak hozzám hasonló őrült rajongókkal. :D
5/9 anonim válasza:
Én is szeretem a HP-t, az összes könyvet olvastam még régebben, nemrég meg a 8 filmet daráltam le pár hete. Szeretem azt a sztorit, na.
6/9 anonim válasza:
Viccelsz? Egy vérbeli Harry Potter fan vagyok elsősorban a könyvekért vagyok oda de a filmeket is kívülről fújom. Szívesen beszélgetek róluk, ha van kedved
9/9 anonim válasza:
én is harry potter fan vagyok
a tvébe ment a coolon viasat 3-on és ennyi
nekem a kedvencem emma watson hermione
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!