A ti párotok, szüleitek, stb. , hogy reagáltak rá, hogy képregényt gyűjtötök?
Mit szóltak, mit tettek? Mi volt a véleményük?
Főleg, ha ti is azok a fajták vagytok, hogy több 10 ezer forintot is hajlandóak vagytok kiadni értük.
Anyám és nevelőapám is gyűjtött anno annak idején. Anyám be is kötötte könyv formában a Lucifer újságot, van vagy 6 vastag könyve.
Engem is támogatnak.
Na, ez elég pozitív :D
Várom a többieket is :)
Nincs párom, de exem geek lány volt, szóval nyilván sejted a hozzáállását:Dd
Szüleim semmit nem szólnak hozzá. Mikor középiskolás voltam furcsának találták, hogy egy-egy több tízezres Pókember vagy Star Wars rendelésre elköltöttem majdnem minden spórolt pénzem. De ennyi.
Annak viszont örülnek, hogy ajándékon nem kell sokáig gondolkozniuk. Tavaly karácsonyra pl egy komplett manga szériát kaptam.
Nővérem hasonló beállítottságú, mint én vele szoktam az ilyeneket megbeszélni. Apám is gyűjtő, ő a régi matchbox-okat gyűjti, meg a retro cuccokat. (Én is szeretem a régi cuccokat, nekem is van pár dolog. Pl: gázmaszk stb..) Szóval ő támogat mind képregény, mind számítógépes játékok, mind relikviák, és egyéb cuccokban. Anyám nem nagyon szereti, hogy ilyen "hülyeségekre" költöm a pénzem, de nem szól bele. Hisz én dolgoztam meg a pénzemért, szóval vehetek belőle bármit.
Összességében tolerálják, hogy geek/weeaboo vagyok. =D
U.I.: Legutóbb Funko! Pop Vinyl vasemberes kulcstartót rendeltem :3
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!