Keresek egy Mickey egér/Ducktales képregényt! *pontosabban a kötet címét és/vagy számát, és kiadási évét* Kérdőjel :?
Keresek egy régi (valószínűleg a 90es évek elején-közepén kiadott),Mickey egér képregényt/zsebkönyvet.
Legalább 2 történet volt benne,az egyik Mickey egér és Goofy volt,a másik Dagobert,és a 3 kölyök.
- A Mickey-s történetből egy képkockára emlékszem amiben Goofy azt mondja "Rumostea? Elkényeztetsz Mickey!"
-Nem vagyok biztos benne,de talán ez is valamilyen sivatagban játszódott (ez nagyon nem biztos :D )
- Az utóbbiból annyira,hogy az elején egy sivatagba tartottak (volt 2 kocka arról,hogy a célpont egy köpésre van,majd a következőben a szöveg,hogy "nem túl nagy köpés ez?"
-Annyi rémlik még,hogy valamelyi az örök szépség patakjáról (vagy valami hasonló lol) szólt,aminek a végén a csavar az volt,hogy aki bement a patakba,meghízott,mert mikor elnevezték a tavat,akkor a kövérség volt a szépség jele. ( [sic] ebben nagyon nem vagyok biztos :D )
Imádtam gyerekkoromban ezt a példányt,de már nem sokra emlékszem belőle,mivel közben eltelt kb 15 év(most vagyok 23).
Végigtekertem már a Hálózsákot,de nem találtam,ha valaki esetleg emlékszik erre,baromi hálás lennék,ha írna :)
Bakker :D
Sansztalan,hogy tömörítsd 2GB-re hogy fropbox kompakt legyen :D
95-97ig mekkora lenne a Donald?
Úgy néz ki,vidám zsebkönyv lesz,mert ezek között nincs.
Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a segítséget! : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!