Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Bella hogy lett terhes?...

Bella hogy lett terhes? (Twilight)

Figyelt kérdés

Az egyik könyvben, a 3. vagy talán a 4. részben, azt lehet olvasni, hogy a vámpírok nem tudnak sírni, nincs könnyük... ha nincs könnyük, akkor egyéb testnedvük sincs gondolom, így pedig jogos a kérdés, Bella hogy a francba lett terhes??

:D

2010. jún. 23. 15:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy valamire nem gondolt az írónő, ami nekem szöget ütött a fejemben. A vámpírság az szerzett tulajdonság, nem? Mármint előbb embernek kell lennie valakinek, aztán egy vámpír átváltoztatja, és ő is vámpír lesz. Márpedig az életünk folyamán szerzett tulajdonságaink NEM öröklődnek. Akkor hogyan lehet Renesmee félig vámpír, félig ember??
2010. jún. 24. 11:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de mivan? Nem értelek. Hogy-hogy nem öröklődnek?

Épp hogy öröklődnek, és miután vámpírrá válnak, felerősödnek ezek a tulajdonságok. Edward már ember korában is jól értett az emberekhez, tudta mik lesznek a reakcióik stb. Miután Carlisle átváltoztatta, ez a tulajdonsága felerősödött, már nem csak tudta, de hallotta is az emberek és mindenki más gondolatait.

Jasper, aki szintén jó hatással volt az emberekre érzelmeire régen is, így vámpír korában már uralta tudta őket.

Alice, akit azért zártak diliházba amikor még ember volt mert már akkor is értett a jövendőmondáshoz...

Nem értem mit akartál mondani fentebb, a tulajdonságoknak mi közük a biológia folyamathoz? Renesmee nem lehet teljesen ember és nem lehet teljesen vámpír, mivel az anyja ember és az apja vámpír. Ez nekem teljesen logikusan hangzik.

2010. jún. 24. 12:21
 13/15 anonim ***** válasza:
ahogyan más is terhes lesz.szexeltek. :p dde ezen én is elgondolkodtam.
2010. jún. 25. 10:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem értem mire gondolsz, de mikor Edward vámpír lett, megváltozott a teste, ezáltal annak a felépítése is. Mivel Edward már nem ember, így lehet Nessie félig vámpír.
2010. júl. 10. 14:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát mivel Edward-nak nem dobog a szíve, így nincs vérkeringése sem -> nem lehet erekciója. Ezáltal kizárt, hogy teherbe ejthesse Bellát, még kiverni se tudja, hogy legalább mesterségesen megtermékenyíthessék. Szerintem Bella egyszerűen félrek*rt Jacob-bal, és a szüléskor valamivel megölte magát, hogy vámpír lehessen, így az új gyereke is az legyen, és Edward ne sejtsen meg semmit... Nah ennyit erről, és ti twálájt fanok még 4 könyvön át szurkoltatok a kis r*bancnak?
2011. febr. 18. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!