Tudtok olyan beteges, elborult könyveket ajánlani, mint a Pillangók kertje?
Figyelt kérdés
2018. szept. 20. 22:34
1/5 anonim válasza:
Nem olvastam, de a tartalom alapjan John Fowles A lepkegyujto c. konyve kozel allhat hozza.
2/5 anonim válasza:
Szia, azt nem tudod pontosan milyen fajtájú volt Maya hátán a lepke? Egyébként olvastam a lepke gyűjtöt, fantasztikus. És ilyen jó könyv a Vertestvérek. Imádtam
4/5 anonim válasza:
Ker Dukey · K. Webster - Csinos játékbabák sorozat. (Eddig első két része van meg magyarul)
B. A. Paris - Zárt ajtók mögött
Rena Olsen - Veled, mindörökké
5/5 anonim válasza:
Május rózsái, A nyár gyermekei
Bizonyos értelemben összefügg a Pillangók kertjével. Külön-külön is olvashatók, de érdemes mind a harmat, így sorban.
Illetve ami még kissé nyomasztó volt számomra:
Colleen Hoover: Verity
Még csak mostanában kezdtem el ilyesmi kategóriákat olvasni, de ezeket ajánlom, ha nem olvastad még. 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!