2/14 anonim válasza:
Számtalan kalózoldal van, ahol minden fent van, kivéve azok, melyek a szerző kérésére el lettek távolítva.
4/14 anonim válasza:
Ki a fene töröltette a linket amit megosztottam?
Olvasskonyvet.hu
5/14 Timici_timicike válasza:
Ezekből csak az első hozzászoló linkje az amiről tölteni lehet, de szerintem a kérdező nem olyan könyvekre gondolt, csak magyar szerzők vannak fent és semmi ,,mai divatú" jó könyv.
A többi link meg nem használható letöltéshez, csak bemutató oldalak, ja és van aki csak látogatotságot akar nővelni, de tőle sem tölthetsz le ingyen könyvet :)))
Te jó ég nem hiszem egy jó oldalt sem tudtatok ajánlani :))))
Ha elmúltál 18, ajánlom Az arab sorozatot és a A maffia sorozatot.Mindkettő Borsa Brown magyar írónőtől :)
6/14 anonim válasza:
Te miről beszélsz? Amit én ajánlottam, az nagyon is jó volt.
7/14 A kérdező kommentje:
köszönö
2018. szept. 22. 08:17
10/14 Szávai István válasza:
Majd írd meg, mit töltöttél le, és melyik tetszett a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!