Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok valami könnyed...

Ajánlanátok valami könnyed kis olvasmányt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rá büszke, de nem igazán szeretek olvasni sőt úgy érzem egy egy olvasással töltött perccel csak az időmet pazarlom.Nem is értem, hogy mások, hogy bírnak órákig egy könyv felett gubbasztani.

Most elhatároztam, hogy ezen sürgősen változtatok, mert szerintem egy alapvető műveltségi szinthez hozzátartozik, hogy az ember ha nem is nap mint nap de időnként olvasson.

Nagyon hálás lennék ha mondanátok olyan könyveket amelyeket Ti már olvastatok és annyira tetszett, hogy alig bírtátok letenni!:)

2010. jún. 22. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Stephenie Meyer: A Burok

A Harry Potter kötetek

Truman Capote: Hidegvérrel

Szilvási Lajos: Egymás Szemében

Kosztolányi: Légy jó Mindhalálig

Jeff Lindsay: Dexter sorozata

:)

2010. jún. 22. 19:36
 2/6 anonim válasza:

Agatha Christie : Tíz kicsi néger, sztem nagyon jó könyv

Egy sziklás, elhagyatott szigetre egy különc milliomos fényűző, pazar villát építtetett. A sziget néger fejhez hasonlít, innen nyerte a nevét is. A villa gazdát cserél. Az új tulajdonos személyéről pletykák keringenek, találgatások folynak sajtóban, rádióban és így tovább. Tíz egymásnak teljesen ismeretlen ember kap meghívást ide, erre a csodálatos helyre. Bár valamennyiük múltjában van valami, amit legszívesebben kiirtanának emlékezetükből, reménykedve és örömmel érkeznek meg egy pompás nyári estén a sziklás öbölbe. A tulajdonos azonban nincs sehol... A fehőtlennek ígérkező napokat egyre félemetesebb események árnyékolják be... A sziget látogatóit a különös fordulatok hatására hatalmába keríti a rettegés... Tízen érkeztek... S hányan távoznak?

|nem vagyok egy könyvmegszálott csak nyáron olvasok, de ez a könyv nagyon tettszett 250 oldal legalábbis amelyik nekem megvan, nagyon jó:P

2010. jún. 22. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:

hát igaz, hogy az első kettő válaszadó jó könyveket írt le, de nem biztos, hogy így elsőre élveznéd. max a harry potter könyveket, de szerintem azokkal inkább együtt kell felnőni. pl. az első részben még csak 10-11 éves harry. én őszintén szólva már nem igazán élvezem így 16 éves fejjel :) inkább olvasd el ezt: [link] ha tini vagy és lány akkor ez lesz a kedvenc könyved ezentúl. és remélhetőleg nem csak azért mert össz-vissz ezt olvastad el :) és ez nem is annyira hosszú így elsőre.

16/L

2010. jún. 22. 21:50
 4/6 anonim válasza:
Vavyan Fable bármelyik könyve! Nagyon szórakoztató!
2010. jún. 23. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem kezdj valami rövidebbel.. én nem rég olvastam Polly Shulman-tól a Rajongást.. ez a könyv egyszerűen fergeteges. imádom alig tudtam lerakni. c(:
2010. jún. 23. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerlmes nyár Mallorcán...

Édesvölgyi Suli

Harry Potter

Bűbájos Boszorkák

2010. jún. 25. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!