Tudnátok ajánlani jó és igényes írásokat wattpadon?
De igazi könyvet! :D Ne színező füzetet.
Viccen kívül: felejtsd el a wattpadot. Persze, vannak ott jó írások, de nehéz rájuk találni. Főleg ilyen konkrét igények mellett. Meg ugye a jók közül is válogatni kell, mert hiába igényes, nem biztos, hogy tetszeni fog a író stílusa, vagy a történet.
Ki se merem írni, de próbáljmegpdf-benkönyveketkeresnianeten, vagy szokj át egy normális fanfic oldalra.
A Merengőn olvastam tőle, de Wattpadon is fent van. Nekem tetszenek az írásai, az egyik fantasy, a másikba is vegyül egy kis fantasy vonal. Igényesen ír, de azt nem tudom garantálni, hogy a témaválasztás vagy a stílusa tetszeni fog vagy sem, mindenkinek más az ízlése.
A wattpad tényleg nem a legszínvonalasabb írásokkal van tele, azonban lehet találni gyöngyszemeket. Én legszívesebben két írót olvasok. Belinkelem a profiljukat, hátha valamelyik történetük felkelti az érdeklődésed.
Az elsőnél több sztori is van, szinte minden, ami szem szájnak ingere. A második Gyűrűk ura témában alkot, viszont eredetinek tartom, úgyhogy érdemes benézni mindkettejükhöz.
Egyébként a wattpad se lenne rossz hely, ha a fejlesztők hasonló korlátokat szabnának, mint Merengőn. Vannak olyan csoportok, akik igyekeznek feljebb húzni a színvonalat, csak igen nehéz. Úgy gondolom, ettől még nem kell eltemetni, hiszen sok ígéretes műnek is otthont add. A kezdő írók (mert olyanok mindig lesznek) megérdemlik a segítséget ahhoz, hogy jobbak legyenek. Aki nem kér ebből (mert sajnos olyan is van)az húzza le a mélybe az oldalt. Csupán annyit kérek, kerüljük az általánosítást. :)
A Kérdezőnek pedig jó olvasást!
Sophie_Staack - Tolvajok hajnala
Maeronhirthalionel - A mágia szava 1.-Bukott királyság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!