Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter és a Főnix...

Harry Potter és a Főnix rendjében Umbridge mikor "támadja" meg Hedviget a levele miatt?

Figyelt kérdés
Melyik hónapban? Körülbelül?

2018. aug. 17. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Volt ilyen jelenet a filmben ?:D
2018. aug. 17. 23:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak a könyvben volt benne. Egyébként nagyjából a könyv felénél van, de ha akarod megkeresem neked.
2018. aug. 18. 08:23
 3/9 A kérdező kommentje:

Kérlek :)

Fontos lenne hogy melyik hónapban volt az a rész. Ahhoz viszonyítok egy-két dolgot

2018. aug. 18. 18:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha leirnad ,hogy miert fontos...

Igy olyan mintha csak szimplan erdekelne ,ami szamunkra annyira nem fontos.

2018. aug. 18. 18:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Fanfiction szempontjából érdekelne. Mert jó lenne tudni, hogy az én cselekményem, után mennyivel játszódik az a rész. Enyem3 itt ősszel, de gondolom itt még nem kapta el Hedviget. Azért lenne jó, mert egy kis része azon alapulna, csak tényleg el kellene helyeznem egy hónapban. Lehet hülyeség, de ha valaki tudja, akkor örülnék ha elküldené :)
2018. aug. 18. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szeptember vagy október.

Harry Suette-Polltshoz vitte Hedviget, hogy gyógyítsa meg, mert Hagrid még nem érkezett meg akkor Ő pedig 2 hónapot volt az óriásoknál. (Nem 100%, de nekem így rémlik)

2018. aug. 19. 11:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2018. aug. 20. 06:56
 8/9 anonim ***** válasza:

#6 vagyok, most jutott eszembe, hogy szerintem pontosabban is meg lehetne mondani a hónapot, ott az elején ahogy telik az idő, az egész jól követhető volt, mert Harry hétvégente járt Umbridge-hoz büntetőmunkára és mindegyik egy kicsit részletezve van. :)

Szerintem ha elkezded olvasni onnantól, hogy Harryék megérkeztek a Roxfortba, meg lehet mondani pontosan, hogy szeptember vagy október volt.

2018. aug. 23. 18:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

holnap már lehet elkezdem... És akkor be is fejezem majd egyszer :D

2018. aug. 23. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!