Hány oldalas volt a leghosszabb könyv, amit valaha olvastatok?
Figyelt kérdés
A könyv címe is érdekelne és hogy szerintetek megérte-e elolvasni :D
Nekem a leghosszabb könyv Az idegen volt Diana Gabaldon-tól (912 oldal),de szerintem unalmas volt:P
17/L
#könyv #hosszú könyvek
2018. aug. 15. 18:00
1/8 anonim válasza:
Legyen többféle.
Jacqueline Carey: Kushiel dárdája - 966 oldal - nem volt jó, nem érte meg
Mark Lawrence: A Széthullott Birodalom - megérte, jó kis könyv, bár ez így 3 rész egyben ennyi, 1350 oldal
2/8 anonim válasza:
A leghosszabb könyvem (könyvsorozatom) az Alkonyat volt, mindegyik könyv olyan 700-800 oldal kb. De szerintem hosszú és érdekes lehet az “Aranyember” Jókai tollából. Viszont a hosszú az elég relatív:))
3/8 anonim válasza:
Most lehet hogy le fogtok pontozni 😅
440- Szent Johanna Gimi 2.rész
Ez 11 évesen volt 😇
4/8 anonim válasza:
A Gyűrűk Ura trilógia a sorkatonaságnál egy 24 órás szolgálat alatt. A katalógus szerint 1836 oldal.
5/8 anonim válasza:
A tűz és jég dalából... az egyik. Kardok vihara talán? Kb. 1200 oldal, szerintem megérte, szeretem ezt a sorozatot, bár nekem kényelmesebb digitálisan olvasni, mert ami ennyire vastag az már nehézkes. :D
6/8 anonim válasza:
Stephen King: Setét torony 1-8. 4784 oldal + pár oldalnyi szerzői jegyzet. Megérte.
7/8 anonim válasza:
Stephen King: Végítélet 1560 oldal. 1 hónapomba telt, de nagyon megérte.
8/8 anonim válasza:
Lev Tolsztoj: Háború és béke
Mihail Solohov: Csendes Don
Roger Martin du Gard: A Thibault család
Mindhárom kb. 2000 oldal, nem tudom, hogy pontosan melyik a leghosszabb. Véleményem szerint a Csendes Don kihagyható, de a másik kettő zseniális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!