Az baj ha egyszerre több könyvet olvasok?
Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 18:25
1/3 anonim válasza:
Nem, miért volna probléma?
Rengetegen több könyvet olvasnak egyszerre. Mivel mindig máshoz van kedvünk, lelkiállapotunk.
Nekem van egy eléggé lehangoló, mély, depressziós könyvem, amit már fél éve olvasok, mert csak akkor szánom rá magam, ha olyan kedvemben vagyok.
Van verseskönyv is, amit már 2 éve nyúzok. Mert nem mindig van rá elég időm, kedvem. Én pedig szeretek sokat gondolkodni egy versen, átérezni minden szavát.
Szóval nem probléma.
2/3 anonim válasza:
Amíg eltudod különíteni őket egymástól nincs baj.
3/3 anonim válasza:
Én nagyon ritkán csinálom, és akkor is max. 2 könyvről beszélünk. Ismerem magam, nem tudom megosztani a figyelmem. Mások meg nem tudnak csak egy könyvre koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!