Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki mit gondolna/tenne ebben a...

Ki mit gondolna/tenne ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Két ismerősöd azzal menne hozzád, hogy olvasd el az összes Twilight könyvet, aztán mondd el nekik, hogy mi történt benne, mert ők lusták elolvasni.

Barátnőmet nem rég ezzel a kéréssel illették... kíváncsi vagyok, ti mit tennétek :)

2010. jún. 20. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha hozzám is ezzel a szöveggel jönnének, mehetnének is, mivel nem nagyon érdekel a Twilight :D De milyen már ez, eszembe nem jutna valaki mással elolvastatni, ha igazán érdekelné őket, akkor ők maguk olvasnák el, és nem várnák, hogy valaki elmesélje nekik, úgy hogy helyettük olvasta el, ez nonszensz.
2010. jún. 20. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Életemben nem hallottam ekkora ostobaságot.Szeretnék tudni mi történik benne ,de lusták olvasni?Basszus lehet,hogy én vagyok a maradi ,de könyvet azért olvasok,hogy mert érdekel,mert magával ragad,mert közben megszűnik körülöttem a valós világ,elfelejtem a gondjaim,örömöm lelem benne.Elég ostobák lehetnek.Most komolyan,ha hozzám valaki ilyennel jönne,azt hinném elmebeteg és megmutatnám neki az utat amerről jött...
2010. jún. 20. 18:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pfff...elküldeném őket.
2010. jún. 20. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Előhúznám a revolveremet, és elszámolnák hangosan 3-ig. Ha addig nem tűnnek el...
2010. jún. 20. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
fejbe b asznám őket és hozzávágnám azt a kib aszott könyvet
2010. jún. 20. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Én nagyon szeretem a Twilight-ot,de az ő kedvükért biztos el nem olvasnám:D
2010. jún. 20. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
74%

én is nagyon szeretm már vagy 5x kiolvastam mind a 4 részét de ez azért köcsögség hogy odamegy vkihez és azt mondja olvasd ki és mond el mi volt benne mert enge érdekel

én se szerettem olvasni soha nem olvsatam ki egy kötelezőt se!!! de mikor kiolvastam akk megszerettem amm meg vagy olvassák el meguknak röviden vagy kezdjen bele olvasni és ha megérdekli ugyis kiolvassa vagy ha nem igy járt de akk is köcsögség amit csináltak!!! ha lusta igí járt várja meg míg kiadják a filmet és nézze meg !!!

2010. jún. 21. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!