Ha Wattpadon 4 nap alatt vagy 65 ember olvasta az általam felrakott sztorit, de senki nem szavazott, akkor ne erőltessem a dolgot?
Figyelt kérdés
2018. júl. 28. 13:41
1/11 anonim válasza:
Ez jelentheti azt, hogy nem jó, amit írsz, de azt is, hogy nyár van, kevesebben használják az oldalt vagy hogy pont azok találtak meg, akik egyébként sem szoktak szavazni. Egyelőre ne add fel, várj még egy kicsit. De be is linkelheted, amit írtál, itt majd az emberek jól megmondják a véleményüket :)
3/11 anonim válasza:
No, elolvastam az első fejezetet. Máris megvan, miért nem szavaznak rá. Egyrészt nagyon hosszú ez a fejezet, szerintem vannak emberek, akik életükben nem olvastak ennyit :) Másrészt szerintem ez nem elég "wattpados". Nem olyan egyszerűen megfogalmazott, gyorsan pörgő, kamaszos történet, amilyet sokan keresnek. Jól írsz, szépen fogalmazol, úgyhogy ne add fel, előbb-utóbb akad majd valaki, aki megtalál és értékelni fog.
4/11 A kérdező kommentje:
És esetleg olyan oldalt tudtok mondani, ami jobban "nekem való" lenne?
2018. júl. 29. 01:00
5/11 A kérdező kommentje:
Egyébként kösz a szavazatot, ha te voltál :p
2018. júl. 29. 01:00
6/11 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy az irományod messze meghaladja az átlag wattpad-színvonalat. Folytasd csak! Ne a szavazatokért, hanem magadnak írj. Jó kis sztori ez.
7/11 A kérdező kommentje:
Juj. Köszönöm :)
Igazából nem is annyira a szavazatok, hanem inkább az építő jellegű kritika miatt akarnám.
Úgy lehet fejlődni.
2018. júl. 29. 06:20
8/11 anonim válasza:
Wattpadon építő kritikát várni elég naiv dolog és ezzel igazán nem téged minősítelek.
9/11 A kérdező kommentje:
Igen, kezdem belátni. Csak úgy megörültem, hogy végre egy aktív írói oldal, erre látom, hogy a fele az irományoknak kb perverz tízévesektől származik, akik szerintem kb tényleg összesen max a tejesdobozt olvasták el
2018. júl. 29. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!