Tudtok jó könyveket?
Igazából megmondom őszintén ,kedvet kaptam az olvasáshoz DE
sose szerettem Könyvet olvasni.Mert egyszerűen elolvastam egy oldalt és amire a lap aljára értem elfelejtettem az elejét..Szóval szeretném ha írnátok valami jó izgalmas vagy érdekes könyvet.Elore is koszi
:)
Rövidebb novellák?
De például Ernest Cline-tól Ready player one,ami mozi film.👍📚
Illetve az Armada.
Amúgy Galaktika és Hihetetlen magazin
Akkor tényleg novellákkal, novella gyűjteményekkel, kisregényekkel kellene kezdeni:
Ken Liu: A papírsereglet és más történetek
Ted Chiang: Életed története és más novellák
Martha Wells: Kritikus rendszerhiba
Vivien Holloway: Mesterkulcs
Lehet, rosszul értelmeztem, de a kérdező szerintem arra céloz, hogy lassan olvas. Ebben az esetben viszont fing mindegy, hogy milyen hosszú a könyv.
Olvasmányosabb regényeket válassz, amikkel gyorsabban tudsz haladni, ill. könnyeben tudod értelmezni őket.
Vannak minden korosztálynak szóló könyvek, amiket egyaránt élvez a fiatal, a felnőtt, vagy a gyogyós. Ilyen például a Harry Potter: A cselekmény érdekes, érthetően van megírva, gyorsan halad a történet (néha túlságosan is), szóval valószínűleg élvezni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!