Tudtok-e ilyen könyveket?
Vámpírakadémia összes része:) Tudom, tudom, vámpírok, nekem is egy kicsit uncsi már, de ez aztán tényleg jó... pedig amúgy én sem vagyok oda értük, már mindegyikre azt mondom, hogy bőrlehúzás, de ez tényleg tetszett:D
Ugyh, jó szórakozást:)
Jaaa, előző vagyok:)
Majdnem elfelejtettem, hogy most olvastam ki Stephanie Meyer-től a Burok c. könyvet, és az is nagyon tetszett! Ugyh azt is ajánlom, ráadásul az nem is vámpíros.. nekem az jobban tetszett, mert ott egy teljesen más világ, sokkal eredetibb!:D
Nah, ennyi... asszem.. ha van még, majd írom:)
Vámpírnaplók, Inni és élni hagyni
Twilightot gondolom olvastad, már amúgy sem ajánlottam volna. nekem nem bejövős ezzel a vegetáriánus életmóddal meg a csillogással.
L. J. Smith-Vámpírnaplók (eddig hat kötet van magyarul): Imádom, magába ragad, nagyon fordulatos, igazi vámpírok vannak benne, mondjuk Stefan vega, de Damon egyszerűen tökéletes vempájör :D Amúgy nagyon romantikus, néhány helyen tragikus, van ahol ijesztő, és van ahol ámulatba ejtő.
a Vámpírakadémiát nekem is sokan ajánlják
Köszi :D
Igen Twilightot már olvastam és sztem a 4. része( Breaking Down) volt a legjobb..
Vámpírnaplókat ismerem :D Az ottani eseményeket általában a sorozat változatán követem, de az első 3 részt már kiolvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!