Tudtok olyan könyvet, amiben érdekes, vagy jópofa történeteket mesélnek el? Az lenne a lényge, hogy 1 könyvben több legyen.
Figyelt kérdés
2018. júl. 11. 21:21
2/9 A kérdező kommentje:
Koszi!!
Jöhet még :)
2018. júl. 11. 21:26
4/9 A kérdező kommentje:
Semmi baj. Akkor ennek utána nézek amit írtál ;)
2018. júl. 11. 22:20
5/9 anonim válasza:
Ráth-Végh Istvántól elég sok minden, a teljesség igénye nélkül:
Az emberi butaság
A fáraó átka
A varázsvessző
A pénz komédiája
Innen szemezgethetsz: [link]
6/9 anonim válasza:
Szuperpempő
Ez a kedvencem ebben a műfajban, nagyon vicces!
7/9 anonim válasza:
Illyés Gyula Hetvenhét magyar népmese
8/9 A Tengerész válasza:
Tényleg nem akarlak megbántani, de olvass bármit, csak olvass! És menet közben fog kinyílni előtted egy új világ. De ha biztosra akarsz menni mindjárt az elején, olvass Rejtőt!
9/9 Hoffhy válasza:
Igaza van Tengerésznek,de én jobban "kiszolgállak" ! Nem kell ragaszkodni a short storikhoz a humor műfajában sem !Mindenesetre az olvasás "elkezdéséhez" jó "ugródeszkák" a novellák ! A Svejk minden sora tömény röhej,vagy Hellertől a 22-es csapdája. Magyarok:Rejtő ragyogó ajánlat,Karinthy felülmúlhatatlan ! ("A humorban nem ismerek tréfát!"),Tanár úr kérem !(több rövid),Feljelentem az emberiséget ! Öregem,már a cím beszarás!,nem?(több rövid).Moldovának is van, pont a Kérésednek megfelelő műve...Mark Twain:Megszelidítem a kerékpárt (rövidek),későbbre?:Egy jenki Afthur király udvarában. James Elliot:Kutyák a rendelőmben (rövidek).Későbbre?:Állatorvosi pályám kezdetén.(éltrajzi regény,bő humorral).Boccaccio:Az apácafőkötő (rövidek,"Felnőtt"-tartalmú novellák) az olvasás kortalan ! Jómagam szinte gyerekfejjel olvastam a B.-összest ! Gerald Durrel:A családom,és egyéb állatfajták.Tőle tucatnyi könyvet Találhatsz ! Amikor a bekapott horgot mélyebbre Nyeled,RÁ FOGSZ JÖNNI,hogy a könyvek adnak Téged kézről-kézre ! Az ajánlott dolgok,természetesen egyetelen homokszemnyit (sem) tesznek ki a Szaharából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!