Melyik Wattpad könyv lehet ez?
Még régebben olvastam egy könyvet ami meg is tetszett, és ma gondoltam hogy újra elolvasom de még régebben kitöröltem a könyvtáramból és azóta nem találom.
Arra emlékszek hogy vérfarkasos volt, akik a karatereket játszották: Dylan O’brien (az ő karakterének a neve talán Mike volt vagy valami hasonló), Ariana Grande ( ő volt a főszereplő lány), Justin Bieber (ő a főgonosz). Még emlékszem hogy a lánynak volt egy öccse.
Azt hiszem úgy indult a történet hogy a lány elment sétálni az erdőbe, besötétedett, és egy farkas (azthiszem fekete és valószínű Justin karaktere) megtámada és majdnem megölte, ekkor viszont jött Mike(?) farkasformában, és megharapta a lány hogy megmentse az életét, így lett belőle vérfarkas. Még arra emlékszem hogy a lány bundája fehér, és Justin karaktere meg a bandája vadásznak rá és el is kapják.
Köszönöm ha már csak végigolvastad is, és ha ráismersz a történetre kérlek írd le a címét nagyon fontos lenne.
(Bocsi hogy hosszú és lehet zavaros)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!