Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok angol nyelvű...

Ajánlanátok angol nyelvű olvasmányt?

Figyelt kérdés

Még tanulom az angolt, így egy kicsit (de azért nem túlzottan) könnyebb nyelvezetű könyvet keresek. Ha lehet, sok párbeszéddel, mivel problémám leginkább a folyékony mondatalkotással van :)

Köszönöm előre is!

2018. júl. 3. 09:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Tiniregények tökéletesek erre. Harry Pottert tudom ajánlani pl. Mindegy, ha már magyarul olvastad, angolul is jó.
2018. júl. 3. 16:29
 2/7 A kérdező kommentje:
A Harry Potter nem rossz ötlet. Még nem olvastam, mivel oly sokszor megnézették velem a filmet, így nem volt kedvem hozzá :D Talán már ma elkezdem. Ment a zöld kéz!
2018. júl. 3. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Nem is baj, a Harry Potter tipikusan az az alkotás, amiből sokkal jobb a könyv, mint a film. Sokkal cselekmnéyesebb.
2018. júl. 3. 21:14
 4/7 anonim válasza:

Könyvesboltokban szoktak lenni kifejezetten tanulóknak szóló rövidebb könyvek. A szinted alapján válogathatsz.

pl: Dr Jekyll and Mr Hyde -ot ajánlom

2018. júl. 4. 20:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Ránézek, köszi!
2018. júl. 4. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem az első két könyv, amit angolul olvastam az a The Perks of Being a Wallflower (Stephen Chbosky) és a Struck by Lightning (Chris Colfer) voltak. Meg nem mondom, melyik volt előbb. De ha ezeket is nehéznek érzed, van a Libriben ez a színkódolt könnyített olvasmány sorozat, a húgomnak megvan jó pár, állítólag jók.
2018. júl. 4. 22:37
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem szeretném annyira kímélni magam, nem baj ha megizzaszt a szöveg :D

Végül is elkezdtem a Harry Pottert, és örömmel tapasztaltam, hogy néhány szó kivételével értem a szöveget, bár sokkal lassabban haladok.

Ezzel egy ideig elleszek, de megjegyzem a többit is. Köszönöm!

2018. júl. 4. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!