Melyik a legjobb angol nyelvkonyv csalad? Milyen konyveket ajanlanatok?
Ha egyedul szeretnek felkeszulni kozepfoku C nyelvvizsgara, kb. 1-1.5 ev alatt, ugy, hogy jelenleg kb. 1 eve tanulok viszonylag minimalisan,de napi szinten, tehat kb 15 percet naponta (munka mellett) es nagyjabol talan gyenge alapfokon lehetek,vagy inkabb alatta. Sosem tanultam iskolaban, viszont most egyetemre szeretnek menni es a felveteli targyaimmal parhuzamosan tanulnam. Valoszinuleg egyenyelvu nyelvvzsigat szeretnek tenni, mert mas nyelvbol mar van es az nekem jobban ment. (Azt is elfogadjak a diplomahoz,ugye?)
Nagyjabol napi fel-1 orat tudnek raszanni,de azt tenyleg minden nap. Tehat kellene egy olyan tankonyvcsalad, ami az alapoktol elvezet erthetoen kozepszintig,illetve aztan valami,ami felkeszit a nyelvvzsigara. Mi lenne a legeredemnyesebb? Illetve nem tudom erdemes e alapszintu konyvet megvennem, mert az mar ugy,ahogy megy. Szokincset kellene fejlesztenem. Filmeket mar most is nezek, beszelgetopartnerem lenne kesobb.
Minden otletet,tanacsot szivesen fogadok. Koszonom.
Nincs olyan, hogy „legjobb” angol nyelvkönyv. Majdnem mindegyikből lehet valami érdekeset tanulni, és önmagában egyetlen tananyag sem teljes.
A másik, hogy a C nem középfok, hanem felsőfok. Az ötödik szint, és mindegyik szint teljesítéséhez 120 óra szükséges. Az összesen 600 óra. Napi 1 órával számolva 20 hónap alatt lehet eljutni nulláról arra a szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!