Pár hónapja fejeztem be a regényemet. És még mielőtt elküldeném néhány kiadónak, szeretném ha valaki elolvasná. Érdekel valakit?
Nah, akkor röviden a tartalomról. Egy kitalált világban játszódik, ahol a fiatalabbak nem élhetik meg a 18 éves korukat sem, mert feláldozzák a szellemeiknek, hogy megvédjék a falujukat. És mivel minden történetben kell néhány rebellis lelkületű ember, ezért itt is van. Ők próbálják meg túlélni a viszontagságokat, amiket én gördítek eléjük.
Annyit érdemes tudni, hogy igazából a tesóm kedvéért írtam, és ő kérte, hogy ne haljon meg benne senki, ezt kb. a 10 oldalig tartottam.
Aki érdekel az írjon, és küldöm neki az 1. fejezetet.
Írjunk nem privit??? Hiszen már megírtam,hogy elküldheted nekem is,szívesen elolvasom a regényedet..Imádok olvasni,és rengeteg,sok féle témájú könyvet olvastam/olvasok..Nagy örömömre nagy "könyvtárral" is rendelkezem..
Nos hova írjak neked? Hiszen írtad "írjunk nem privit"
Az előző kommentemben azt akartam írni, hogy akit érdekel az írjon nekem privit, mert üzenetben nem tudom csatolni a cuccot. Fáradt voltam azért gépeltem félre.
Meg szerencsére elég sokan érdeklődtök, így már kevésbé tudom követni, hogy kinek is kéne elküldenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!