Szerintetek mi lesz a Harry Potter-könyvek sorsa? Betagozódnak a nagy klasszikus művek közé vagy előbb-utóbb a feledés homályába merülnek?
Figyelt kérdés
2018. jún. 18. 13:20
1/4 anonim válasza:
Biztosan nem fognak elfelejtődni, nézz csak körbe mekkora kultuszuk van.
Ott lesznek az örök klasszikusok mellett, mint Tolkien, C. S. Lewis, Agatha Christie vagy akár Shakespeare művei.
2/4 anonim válasza:
Nem lesznek elfelejtve ettől nem kell félni.Az első nagyon jól leírta.
3/4 anonim válasza:
Biztos nem lesznek elfelejtve és én is teljesen egyetértek az első és a második válaszolóval. De ha esetleg nem maradna meg ez az óriási kultusza, azok a fanok(akik nincsenek kevesen) akik élnek-halnak a HP-ért (én is így vagyok vele☺) biztos megőrzik és továbbadják ez iránti szeretetüket.
4/4 anonim válasza:
Nem hiszem hogy egyhamar elfelejtidnek majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!