Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van a Klikk sorozatnak 5. része?

Van a Klikk sorozatnak 5. része?

Figyelt kérdés
Most végeztem a 4. résszel, és már néztem ezelőtt az interneten többször is, de nem találom sehol sem, hogy lenne. Mindenhol 4-ig mutatják. De a 4. rész végén még nem záródtak le az események, ebből gondolom, hogy még van, vagy lesz. Ha valaki tudja, írja meg légyszi! Köszi!
2010. jún. 16. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Most nincs... de ki tudja mit hoz a jövő! bár lehet h vége csak Lisi Harisson rosszul zárta le....ki tudja...
2010. jún. 16. 22:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! :)
2010. jún. 17. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Áá, így nem lehet vége! Szerintem tuti lesz... :)
2010. jún. 17. 16:57
 4/8 :) :) :) ***** válasza:
Azt nem tudom,de ti nemtudjétok hol tudném elolvasni az 1-2-t,mert a 3-4 megvan csak az 1-2 nincs,és annyira szeretnéém elolvasni...
2011. máj. 4. 16:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Látom, ti is szeretitek a Kilkket, én utánanéztem és még nagyon sok könyv van a Klikkből, persze csak külföldön.

Arra gyanakodom ám, hogy nincs elég olvasó, vagyis nem volt nagy sikere annyira, hogy a többi részt is lefordíttassák és kiadják magyar nyelven...

Ti megvennétek ha kijönne az 5. ?

2011. júl. 9. 19:55
 6/8 A kérdező kommentje:
én tuti megvenném:)
2011. júl. 9. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:

(-:

Levelet kellene írni a kiadónak, megkérdezni benne.

Szerintem majd írok is nekik.

2011. júl. 9. 21:59
 8/8 anonim válasza:
Írj is!!! ;D imádom, a könyvet is, filmet is... nagyon sok része van! még a lányok naplójából is csináltak külön könyvet és azt olvastam ez még csak a bemelegítő volt, a lényeg ezután jön :DDD VÁRUNK!!!
2011. okt. 17. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!