Megéri innen megvenni a Bad Girl-t, a Hot Girl-t és a Klikk-et?
Itt van az összes Hot Girl, Bad Girl és Klikk rész 500 Ft-ért. Vaterán sem láttam használtan ennyiért. Úgy olvastam, hogy pénzt sem kell utalni, mert akkor kell kifizetni amikor kihozzák. És azt írták, hogy 8-17 órán belül kiszállítják.
Igaz ez? Szerintetek megérni?
persze hogy megéri :)
ajándékba kaptam a bad girl első részét nekem annyira nem jött be szval csak az a része van meg
de amúgy téll 3000 forint lenne itt meg 1 áráért 6-t kapsz...
amúgy rosszul értelmezted ezt a 8-17 órán belül kiszállításos dolgot
Van készleten, 1-2 munkanapon belül szállítjuk.
Korlátozott példányszám, 2-6 munkanapon belül szállítjuk (Mivel ebből a termékből csak néhány példány van készleten, előfordulhat, hogy nem tudjuk teljesíteni rendelését.)
Kifutott: Nincs készleten és tudomásunk szerint már nem is lehet beszerezni, ezért nem tudja kosárba tenni. Az ilyen könyveket antikváriumban érdemes keresni.
Előkészületben: még nem kapható, de előjegyezhető. Ha előre megrendeli, amint megérkezik hozzánk, elküldjük Önnek. Az előrendelhető könyvekre gyakran magasabb kedvezményt adunk.
Nincs készleten: megrendelheti, de nem tudjuk garantálni a beszerzését. Ezekből a könyvekből a mi hálózatunkban jelenleg sehol nincs egy példány sem, de könnyen előfordulhat, hogy hamarosan lesz belőle (pl. utánnyomásra várunk). Igény esetén megpróbáljuk beszerezni, de nem biztos, hogy sikerrel járunk.
Fontos:
Azon termékek esetében, amelyek elérhetőségénél "nincs készleten" vagy "korlátozott példányszám" szerepel, a rendelés teljesítése a szokásosnál hosszabb ideig tarthat, és az is előfordulhat, hogy az ezekre beérkező rendeléseket nem tudjuk teljesíteni
és kapsz értesítőt hogy melyik nap viszik :
Amikor a futárcég rögzíti központjában a csomagot, automatikusan emailt küld, amiben jelzi a kiszállítás napját - ha ez esetleg nem megfelelő, az értesítőre válaszolva át tudja ütemezni másik napra. Ha megadott mobilszámot, akkor sms-ben is kap értesítő üzenetet, amire válaszolva szintén kérhet új időpontot.ű
és majd az adott napon szállítják ki reggel 8 és délután 5 között vmikor a csomagot
csak azért írtam le hogy tisztába legyél ezzel
Köszi! :)
Már megrendeltem őket, ki is hozták... :D
Meg kaptam ajándékba egy könyvjelzőt. A klikk-et és a Bad Girl 1.-őt már kiolvastam, nekem tetszettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!